scroll

print

catalogi  ̷ magazines  ̷ boeken  ̷ brochures

Wij realiseren printcommunicatie in alle maten en gewichten, altijd op maat van bedrijven, organisaties, ceo’s, experts en consultants.

m-idea

papier
op
druk
in

Professionele lectuur in een trendy jasje, fris ogende boeken die bekeken worden (niet stof vergaren of – gruwelijke realiteit – in de vuilnisbak belanden), brochures, magazines of catalogussen die nieuwsgierig maken ... 

wij maken ze, met aandacht voor de details, van boom tot pagina, van letter tot boodschap.

sterke beelden

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. En of er mooie beelden bestaan! Wij zoeken voor u het beeld waarvan u hoopte dat het bestond.

het plezier van het bladeren
Mooi drukwerk willen afleveren is voor ons welhaast een afwijking. Wij zijn gefascineerd door magazines en folders in grote en kleine oplages, door de geur van inkt en het gevoel van papier, door 12-bladige brochures net zo goed als lijvige catalogi.

Taal heeft een visuele kant.
Een typeface. Het letterbeeld dat het best uw boodschap dient, dat willen we vinden.


druk, druk, druk
Gestreken of ongestreken, opdikkend, houtvrij, FSC, gerecycleerd of – waarom niet - papier van steengruis, niets daarvan hoeft uw zorg te zijn. 
Wij helpen u de juiste technische keuzes te maken voor uw boodschap. (Wij hebben één voorbehoud: no animals will be harmed in the making of ...)

milieu centraal
De zorg voor het milieu is voor ons een evidentie. We schrappen nutteloze verplaatsingen, combineren fiets, trein en wagen, selecteren duurzame materialen en processen. 
Onze Belgische drukkers voldoen aan de hoogste ecologische normen.

typografie

met talent

scroll